چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

ضرر 90 میلیارد دلاری انگلیس با خروج از اتحادیه اروپا

ضرر 90 میلیارد دلاری انگلیس با خروج از اتحادیه اروپا موسسه ملی تحقیقات اجتماعی و اقتصادی انگلیس هشدار داد طرح نخست وزیر این کشور برای خروج از اتحادیه اروپا 90 میلیارد دلار برای این کشور ضرر به بار می‌آورد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۲۷ - ۰۸ آبان ۱۳۹۸ - 2019 October 30
کد خبر: ۲۶۴۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ موسسه ملی تحقیقات اجتماعی و اقتصادی انگلیس گزارش داد که طرح پیشنهادی بوریس جانسون، نخست وزیر این کشور، برای خروج از اتحادیه اروپا ضرری 90 میلیارد دلاری را روی دست اقتصاد این کشور می گذارد.

 

در گزارش این موسسه آمده است اگر طرح جانسون برای خارج کردن انگلیس از اتحادیه اروپا پذیرفته شود، تا پایان سال 2020 شاهد کوچکتر شدن 4 درصدی اقتصادی انگلیس خواهیم بود که معادل 1400 دلار به ازای هر شهروند این کشور است.

 

موسسه ملی تحقیقات اجتماعی و اقتصادی انگلیس که به تعبیر روزنامه گاردین یکی از مهمترین اتاق‌های فکر در این کشور است، معتقد است طرح جانسون برای اقتصاد انگلیس بدتر از طرح ترزا می، نخست وزیر قبلی این کشور، است و اجرای طرح‌های می می توانست ضرر کمتری به اقتصاد انگلیس برساند.

 

به ادعای این موسسه اجرای طرح ترزا می، اقتصادی انگلیس را 3 درصد کوچکتر می‌کرد.

 

این اندیشکده همچنین تأکید کرده که تمام گزینه‌ها برای توافق خروج انگلیس از اتحادیه اروپا، تأثیر منفی بیشتری بر اقتصاد این کشور نسبت به ادامه حضور در اتحادیه اروپا  خواهد داشت.

 

منبع: فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار